INSPIRATIESESSIE CROWDSOURCING
Wilt u uw projectteam of organisatie kennis laten maken met de mogelijkheden die crowdsourcing het bedrijfsleven en de overheid kan bieden? Dan is de Inspiratiesessie Crowdsourcing iets voor u! In een uur nemen wij u mee op reis door de wereld van crowdsourcing! U krijgt een beeldende introductie van het fenomeen crowdsourcing, haar kracht en diverse toepassingsmogelijkheden vol inspirerende voorbeelden.

AAN HET EIND VAN DE SESSIE

  • Bent u geprikkeld door het brede scala aan crowdsourcing projecten in diverse vakgebieden en sectoren wereldwijd
  • Weet u wat crowdsourcing is
  • Weet u wat u met crowdsourcing kunt bereiken

De Inspiratiesessie Crowdsourcing duurt een uur en wordt bij u op locatie gegeven. Aansluitend aan de inspiratiesessie kan een workshop georganiseerd worden waarbij de deelnemers met elkaar in gesprek gaan over de kansen die crowdsourcing hen kan bieden bij het behalen van specifieke bedrijfsdoelstellingen.

Tip: zeer geschikt als onderdeel van een teamdag of bedrijfsevenement!

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over onze Inspiratiesessie Crowdsourcing kunt u contact met ons opnemen via: info@crowdinnovation.nl.

MEER LEREN
Bent u al geïnspireerd en wilt u aan de slag? In onze 1-daagse training crowdsourcing leert u hoe u crowdsourcing in kunt zetten voor uw project, organisatie of onderneming.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Wilt u graag persoonlijke begeleiding bij het opzetten van uw crowdsourcing project? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op via info@crowdinnovation.nl